Klantervaringen lezen

Helaas heeft het webwinkel systeem besloten om per 1 maart 2021 het Gastenboek eruit te halen, erg jammer!!
Sinds 2011 mocht ik 2195 fijne en mooie reacties ontvangen, je kunt deze vinden onder Archief Gastenboek

Hieronder vind je reacties die ik vanaf maart 2021 via mail ontving.

  • 27-07-21: José,
    Hoi Els, Ik heb je post gekregen hoor!
    En wat een leuke verrassing!
    Bedankt voor alles!
    Groetjes, José
     
  • 20-07-21: Brigitte Frans
    Hallo Els. Pakje vandaag prima aangekomen in België.
    Zoals steeds alles goed verpakt.
    Tof dat je in jouw webshop nog allerlei leuke linten kan vinden aan een goede prijs.

    Ook weer bedankt voor de gratis artikelen.
    Vriendelijke groetjes van Brigitte
     
  • 17-07-21: Mechie
    pakketje vandaag ontvangen, en in goede staat, alles naar wens.
    Heel leuk cadautje, dat puntensysteem, dank je Els. Tot de volgende keer.

     
  • 13-07-21: Rina
    Voor de tweede keer diverse spulletjes besteld. Allemaal heel erg leuk.
    Alles was weer zeer netjes ingepakt en snel verzonden.
    Ook de extra's kan ik weer goed gebruiken.
    Hartelijk bedankt voor de goede en snelle service.
    Groetjes Rina
     
  • 09-07-21: Rina
    Beste Els,
    Voor de eerste keer besteld en alles in goede staat, zeer netjes ingepakt, ontvangen.
    Wat een mooie spulletjes allemaal. Ook nog zoveel extraatjes, SUPER!!!
    Ik ben erg blij met alles en zal zeker nogmaals iets bestellen.
    De verzending was heel erg snel, alleen wilde PostNL niet meewerken 😊
    Groetjes Rina.
     
  • 06-07-21: LC Blonk
    Fijne service en lage verzendkosten, bedankt!
     
  • 02-07-21: Marianne
    Hoi Els,
    Dank je wel weer voor je service om even een berichtje te sturen als bepaalde artikelen weer binnen zijn!
    Nu alles wederom snel in de brievenbus viel, kan ik weer fröbelen! Tot gauw weer in de webwinkel.
    Gr. Marianne
     
  • 29-06-21: Janneke Bazen
    Ik heb het pakketje in goede staat ontvangen.
    Bedankt voor de extraatjes.
     
  • 22-06-21: Corrie Arensman
    Ha Els,
    Dank je wel voor het snelle verzenden.
    Daarnet ontving ik weer een doos met prachtig papier, ik kan weer volop kiezen, mijn kleuren zijn weer op voorraad. 
    Dank je wel voor de verrassing in de doos.
    Fijne dag, Corrie
     
  • 06-06-21: Jolanda
    Hallo Els,
    Ik heb mijn pakketje ontvangen, bedankt voor de extraatjes en tot een volgende keer.
     
  • 29-05-21: Mirjam Bosman
    Goedemorgen,
    Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen.
    Bedankt en tot een volgende keer.
    Groet Mirjam
     
  • 26-05-21: Karla
    Super bedankt voor de geleverde artikelen, netjes ontvangen en heel snel. Top
     
  • 30-04-21: Ingeborg
    Ik heb mijn bestelling weer in goede orde ontvangen.
    Wat is het toch altijd weer fantastisch verzorgd, zo netjes verpakt.
    Perfect! Ik ben zeer tevreden! Hartelijk dank voor alles weer!

     
  • 22-04-21: Jolanda
    Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen.
    Pakketje is supersnel en netjes geleverd.
    Als extraatje was een leuke attentie toegevoegd. 👍🏻
    Kom zeker terug voor een volgende bestelling.

     
  • 16-04-21: Jose
    Dankjewel voor de snelle bezorging 
    En het extraatje heel mooi
     
  • 14-04-21: Jose
    Hallo bedankt voor het pakje 
    Zo snel gekregen en ook wat extra’s erbij 
    Bedankt 
    De volgende bestelling is al weer opgestuurd
     
  • 14-04-21: Jeanne
    Ik heb hier precies het lintband kunnen vinden dat ik gezien had bij een Amerikaanse creatieveling.
    Dit is de enige Nederlandse plek waar ik het kon vinden, dus heel erg blij mee.
    Verder reageerde EBbies hobbyshop snel op bestelling en op vragen.
    Ook ontving ik een klein lief verrassingszakje bij mijn toch kleine bestelling. Dus: blij en tevreden.

     
  • 13-04-21: Elly
    Ik heb het ontvangen netjes verpakt.
    Dank je wel voor het extra’s.
    Groetjes Elly.
     
  • 08-04-21: Margaret:
    Bedankt voor uw goede service! en de snelle levering 😃
     
  • 08-04-21: Carolien
    Heel blij met mijn bestelling😃
    Was de volgende dag al binnen met een een mooi gratis cadeautje! 
    Super lief. Bedankt
     
  • 30-03-21: Brigitte (België)
    Hallo Els, pakje vandaag prima aangekomen. Bedankt voor de leuke attentie. Ik kan weer aan de slag met je fijne spullejtes.
    Groeten Brigitte
     
  • 24-03-21: Sandra H.
    Mijn eerste bestelling net ontvangen. De verzending ging heel snel. En het contact met de shop ging ook prima, snelle reactie en vriendelijk te woord gestaan De bestelling was prima verpakt en het uitpakken was een kadootje! Keurig verpakte materialen en naast de bonus die ik gespaard had nog een presentje, echt super! Dank je wel! Ik kom zeker terug.
     
  • 23-03-21: Greetje Zinken
    hallo , bedankt voor het snelle opsturen van het pakketje. En erg leuk dat extraatje wat je erbij stuurde.
    Groetjes, Greetje
     
  • 09-03-21: Leni Harleman
    Há Els, het pakje ontvangen. Keurig verzorgde levering.

    Dank je wel voor de leuke extra’s.
    Hartelijke groet, Leni

 

Winkelmandje

Er zijn geen artikelen in je winkelmandje.

Crispy lint van € 0,85 voor € 0,59

Halfparels van € 1,50 voor € 0,99

https://www.ebbieshobbyshop.nl/c-1344053/aanbiedingen/

© 2010 - 2021 EBbies hobbyshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel