Klantervaringen lezen

Helaas heeft het webwinkel systeem besloten om per 1 maart 2021 het Gastenboek eruit te halen, erg jammer!!
Sinds 2011 mocht ik 2195 fijne en mooie reacties ontvangen, je kunt deze vinden onder Archief Gastenboek

Hieronder vind je reacties die ik vanaf maart 2021 via mail ontving.

  • 14-04-21: Jose
    Hallo bedankt voor het pakje 
    Zo snel gekregen en ook wat extra’s erbij 
    Bedankt 
    De volgende bestelling is al weer opgestuurd
     
  • 14-04-21: Jeanne
    Ik heb hier precies het lintband kunnen vinden dat ik gezien had bij een Amerikaanse creatieveling.
    Dit is de enige Nederlandse plek waar ik het kon vinden, dus heel erg blij mee.
    Verder reageerde EBbies hobbyshop snel op bestelling en op vragen.
    Ook ontving ik een klein lief verrassingszakje bij mijn toch kleine bestelling. Dus: blij en tevreden.

     
  • 13-04-21: Elly
    Ik heb het ontvangen netjes verpakt.
    Dank je wel voor het extra’s.
    Groetjes Elly.
     
  • 08-04-21: Margaret:
    Bedankt voor uw goede service! en de snelle levering 😃
     
  • 08-04-21: Carolien
    Heel blij met mijn bestelling😃
    Was de volgende dag al binnen met een een mooi gratis cadeautje! 
    Super lief. Bedankt
     
  • 30-03-21: Brigitte (België)
    Hallo Els, pakje vandaag prima aangekomen. Bedankt voor de leuke attentie. Ik kan weer aan de slag met je fijne spullejtes.
    Groeten Brigitte
     
  • 24-03-21: Sandra H.
    Mijn eerste bestelling net ontvangen. De verzending ging heel snel. En het contact met de shop ging ook prima, snelle reactie en vriendelijk te woord gestaan De bestelling was prima verpakt en het uitpakken was een kadootje! Keurig verpakte materialen en naast de bonus die ik gespaard had nog een presentje, echt super! Dank je wel! Ik kom zeker terug.
     
  • 23-03-21: Greetje Zinken
    hallo , bedankt voor het snelle opsturen van het pakketje. En erg leuk dat extraatje wat je erbij stuurde.
    Groetjes, Greetje
     
  • 09-03-21: Leni Harleman
    Há Els, het pakje ontvangen. Keurig verzorgde levering.

    Dank je wel voor de leuke extra’s.
    Hartelijke groet, Leni

 

Winkelmandje

Er zijn geen artikelen in je winkelmandje.

Nu GRATIS elke 2e meter TULE (32 kleuren)

25% korting - Meeldraadjes Frozen in meerdere kleuren

Vintage Parel Pins van € 2,49 voor € 1,75

© 2010 - 2021 EBbies hobbyshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel